Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Netanyahu: – Vi ønsker fred

Knesset holdt en minnesamling for tidligere statsminister Yitzhak Rabin onsdag. For femten år siden ble Rabin drept av en jødisk terrorist. Blant dem som talte var nasjonalforsamlingens ordstyrer Reuven Rivlin, statsminister Benjamin Netanyahu, opposisjonsleder Tzipi Livni og forsvarsminister Ehud Barak.
Da Netanyahu innledet sin tale, forklarte han at han hadde brukt tirsdagen på å lese igjennom Rabins siste Knesset-tale. Ifølge statsministeren bar den preg av forfatterens inderlige ønske om å se en slutt på blodsutgytelse og vold.
– I dag har jeg en bedre forståelse av hva Rabin mente. I dag ønsker vi en demilitarisert palestinsk stat, som anerkjenner den jødiske staten. Vi ønsker ikke å nekte palestinernes rett til å definere seg selv. Vi ønsker ikke å styre over dem, sa Netanyahu.
– Vi ønsker at den jødiske staten skal bli anerkjent og trygg. Vårt krav om sikkerhet er ikke sutring eller en unnskyldning. Vi forlot Libanon, Iran tok over. Vi forlot Gaza-stripen, Iran tok over. Vi kan ikke la det skje for tredje gang, fortsatte Netanyahu.
Arbeiderparti-leder Ehud Barak oppfordret Knesset til å følge i Rabins fotspor.
– Yitzhak blir ofte sitert. Hver person velger det som passer best med sitt syn. Jeg står her som en av dem som har fulgt hans vei. Jeg oppfordrer alle oss til å søke fred med iver og frykte alternativene, sa Barak.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart