Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Vi vil hindre radikal islam å nå sine mål

– Vi opplever et press og utfordringer som ingen annen nasjon gjør. Det er et land i øst som gjør alt de kan for å utvikle atomvåpen for å ødelegge oss. Forsvar koster penger, mye penger. Det er ikke mulig for oss å få tak i så mye penger, uten å ha en sterk økonomi basert på samfunnets bidrag, sa statsminister Benjamin Netanyahu i en tale på en konferanse arrangerte av Jewish People Policy Institute i Jerusalem fredag. – Israel må gjøre alt i sin makt for å hindre radikal islam å nå sine mål, samtidig som vi gjør alt vi kan for å oppnå sann fred. Iran fortsetter å fornekte Holocaust og tar til orde for å ødelegge Israel. I dag er deres innflytelse tydelig på Gaza-stripen, i Afghanistan, Sør-Amerika og Afrika. Dette er hva de klarer uten atomvåpen. Forestill deg hva de kunne gjort med atomvåpen i hendene. Det internasjonale samfunnet må sikre at dette våpenet ikke kommer i Irans hender, erklærte Likud-lederen.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart