Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Innrømmer spionasje for Hizbollah

Den arabisk-israelske forfatteren og aktivisten Ameer Makhoul har inngått et forlik i en spionasjesak mot ham. Makhoul innrømmer å ha hatt kontakt med en fiendtlig agent, å ha konspirert for å hjelpe en fiende i krigstid og grov spionasje for Hizbollah. Aktoratet fjernet det groveste av anklagepunktene som en del av forliket: å ha assistert fienden i krigstid. Nå risikerer Makhoul sju til ti års fengsel. Videre hevder aktoratet at hans innrømmelser beviser at anklagene om politisk forfølgelse fra hans advokater faller på sin egen urimelighet. De forklarer at de foretrakk å forhandle fram en innrømmelse framfor å prøve ham for retten. – Rettssaken ble framstilt [av Makhouls advokater] som et forsøk på å ta et oppgjør med en uskyldig mann på grunn av hans politiske aktiviteter, forklarer aktoratet i en pressemelding.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart