Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Politimennenes liv var i fare

Onsdag brøt det ut voldelige sammenstøt mellom arabiske steinkastere og israelsk politi i byen Umm al-Fahm. Flere arabiske innbyggere begynte å kaste stein på politimennene som beskyttet en jødisk-israelsk demonstrasjon mot Den islamske bevegelse. Fire polititjenestemenn ble såret, melder Yedioth Aharonoth. Politisjef for det nordlige distriktet, Shimon Koren, lovpriste sine spesialstyrker som "handlet med bestemthet og mot mens de risikerte sine liv". – Politistyrkene ble angrepet med steiner av den hensikt å forhindre demonstrasjonen. Etter at steinene som ble kastet satte tjenestemennenes liv i fare, beordret jeg dem til å spre folkemengden i samsvar med lovverket, forklarte politisjefen. Styrkene forlot Umm al-Fahm på ettermiddagen etter at protestantene hadde forsvunnet. Ni steinkastere skal ha blitt arrestert under hendelsen, men politiet vil trolig arrestere flere, opplyste Koren. De arabiske Knesset-medlemmene Hanin Zoabi (Balad) og Afu Aghbaria (Hadash) ble såret av sjokkgranater.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart