Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

IDF-koordinator vil åpne for Gaza-eksport

Den israelske generalen Eitan Dangot, som har ansvar for kontakten med den palestinske sivilbefolkningen på Vestbredden og Gaza-stripen, sier han ønsker ønsker at Gaza-stripen skal få eksportere sine varer og utvikle seg, uten at Hamas, som har kontroll over området, får noe av rosen for prosessen. I et intervju med nyhetsbyrået Associated Press forteller Dangot at Israel ønsker å samarbeide med de palestinske myndighetene i Ramallah for å gi Gaza større økonomiske muligheter. PA-statsminister Salam Fayyad vil sette mål for hva Gaza-stripen trenger og utplassere vakter til å kontrollere grenseovergangene, forklarer generalen. Han understreket også at Israel ønsker å lette blokaden på Gaza-stripen ytterligere. Fayyad bekreftet tirsdag at PA og Israel er i forhandlinger om dette.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart