Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Israel innstiller forbindelsene med UNESCO

– Israel ønsker ikke lenger å samarbeide med UNESCO, sa visestatsminister Danny Ayalon under en høring i Knesset onsdag. Dette kommer som en reaksjon, etter at den globale kulturorganisasjonen har definert Rakels grav i Betlehem som en moské. Rakels grav og patriarkenes gravsteder i Hebron har organisasjonen tidligere bedt Israel fjerne fra sin nasjonale liste over verdensarvsteder. Også dette reagerer regjeringen i Jerusalem kraftig på. – Vi burde tolke organisasjonens oppfordring til å fjerne patriarkenes hule og Rakels grav fra listen over Israels nasjonale arvesteder som et ledd i palestinernes opptrapping i de internasjonale organisasjonene, hevdet Ayalon. – Vi har bestemt oss for å suspendere vårt samarbeid med UNESCO på disse områdene, forklarte han. Statsminister Benjamin Netanyahu beskrev forrige uke UNESCOs krav som et forsøk på å undergrave båndene mellom Israel og sin arv og at det var "absurd". Bakgrunn: Palestinernes behandling av jødenes hellige steder

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart