Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Israel innstiller forbindelsene med UNESCO

– Israel ønsker ikke lenger å samarbeide med UNESCO, sa visestatsminister Danny Ayalon under en høring i Knesset onsdag. Dette kommer som en reaksjon, etter at den globale kulturorganisasjonen har definert Rakels grav i Betlehem som en moské. Rakels grav og patriarkenes gravsteder i Hebron har organisasjonen tidligere bedt Israel fjerne fra sin nasjonale liste over verdensarvsteder. Også dette reagerer regjeringen i Jerusalem kraftig på. – Vi burde tolke organisasjonens oppfordring til å fjerne patriarkenes hule og Rakels grav fra listen over Israels nasjonale arvesteder som et ledd i palestinernes opptrapping i de internasjonale organisasjonene, hevdet Ayalon. – Vi har bestemt oss for å suspendere vårt samarbeid med UNESCO på disse områdene, forklarte han. Statsminister Benjamin Netanyahu beskrev forrige uke UNESCOs krav som et forsøk på å undergrave båndene mellom Israel og sin arv og at det var "absurd". Bakgrunn: Palestinernes behandling av jødenes hellige steder


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart