Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Israel unngikk generalstreik

Den annonserte generalstreiken i offentlig sektor har blitt avlyst etter at finansdepartementet og arbeiderbevegelsen Histadrut kom til enighet natt til tirsdag. Den nye avtalen gjør at offentlig ansatte får en lønnsvekst på 6,25 prosent fram til juni 2012, med en gradvis stigning. I tillegg vil alle de 750.000 involverte arbeiderne motta et engangsbeløp på 3.200 kroner, uavhengig av lønnsnivået. Pengene vil bli utbetalt i november 2010. Til gjengjeld har Histadrut skrevet under på at de ikke vil true med ny streik før tidligst i utgangen av 2012. Det opprinnelige kravet til arbeiderorganisasjonen var en lønnsvekst på 10,5 prosent over tre år. Regjeringen ville i utgangspunktet ikke gi mer enn 1,5 prosent lønnsvekst i samme periode.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart