Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Bush avslo å bombe atomanlegg i Syria

I sin nye bok forteller George W. Bush forhistorien til Israels bombing av det syriske atomanlegget i september 2007. Presidenten drøftet anlegget med Israels daværende statsminister Ehud Olmert, som ba USA gjennomføre et bomberaid mot anlegget. – Men å bombe et selvstendig land uten noen advarsel eller forhåndsmeldt begrunnelse kunne skape alvorlige følger, skriver Bush. Presidenten og hans sikkerhetsrådgivere stemte også imot en hemmelig bakkeoperasjon, og ga Olmert et negativt svar. Israel måtte handle på egenhånd. Bush avviser at han ga noe "grønt lys" til operasjonen. – Statsminister Olmert ba ikke om grønt lys, og jeg hadde ikke gitt noe. Han gjorde det han mente var nødvendig for å beskytte Israel, skriver Bush. Den tidligere presidenten antyder også at det vellykkede bomberaidet bygde opp igjen hans tillit til de israelske forsvarsstyrkene etter den mislykkede krigen mot Hizbollah i 2006.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart