Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Steinitz og Eini møtes til nye lønnsforhandlinger

Forhandlingene mellom finansminister Yuval Steinitz og leder for arbeiderbevegelsen Histadrut, Ofer Eini, ble avsluttet uten resultater natt til mandag. Senere mandag ettermiddag vil de møtes på nytt for å forsøke og unngå generalstreiken Eini har truet med, dersom ikke regjeringen går med på deres krav. Histadrut har krevd en lønnsvekst på 10,5 prosent for rundt 750.000 ansatte i offentlig sektor i løpet av en treårsperiode. Finansdepartementet har sagt at de er villige til å strekke seg til 1,5 prosent lønnsvekst for hele treårsperioden, noe Eini har blankt avvist. Blir ikke partene enige mandag ettermiddag bryter streiken ut tirsdag morgen. Den vil lamme alle offentlige tjenester og selskaper, bortsett fra politiet, militæret, brannvesenet og sykehus- og ambulansetjenesten.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart