Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

F-16I fly styrtet i Negev

En pilot og en navigatør kan være omkommet etter at et toseters F-16I jagerfly krasjet i Sør-Israel nær Mitzpe Ramon onsdag ettermiddag. En større gruppe IDF-soldater er satt inn for å lete etter de savnede. F16-I er Israels nyeste og mest avanserte jagerfly. Fire slike fly deltok i en rutinetrening over Ramon-krateret i fint vær. På et tidspunkt begynte det ene av flyene å falle mot bakken fra en høyde på 13.000 fot, melder Yedioth Aharonoth. Sannsynligvis skal det være menneskelig svikt som var årsaken til ulykken. Innen noen dager regner man med at det skal være mulig å utelukke teknisk svikt som årsaksfaktor. Resten av F-16I jagerflyflåten er satt midlertidig på bakken til undersøkelsene er avsluttet. De to savnede er major Amihai Itkis (28) og Emmanuel Levy (30).

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart