Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Byggestans godkjennes med minst mulige margin

Statsminister Benjamin Netanyahu vil trolig sikre et knapt flertall i regjeringen for en avtale med Obama-administrasjonen som innebærer en tre måneders byggestans i bosetningene på Vestbredden. Ifølge Jerusalem Post, er for øyeblikket 7 av 15 ministere for det amerikanske forslaget, mens 6 er imot. To Shas-ministere vil avstå fra å stemme. Leder for partiet, innenriksminister Eli Yishai, har tidligere sagt at Shas kun vil støtte en forlengelse av byggestansen dersom følgende kriterier følges: – USAs president Barack Obama skriver under på at byggeaktiviteten fortsetter som normalt etter de 90 dagene. – At byggestansen ikke inkluderer Øst-Jerusalem. De siste dagenes rapporter i israelsk presse tyder på at begge disse kriteriene blir oppfylt. Flere Knesset-medlemmer på høyresiden i Netanyahus Likud-parti truer med å fristille seg fra sitt eget parti i stemmegivning dersom en ny byggestans innføres. Blant annet diskuterer man å stemme imot regjeringens statsbudsjett når det skal opp til endelig godkjenning.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart