Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Ingen spenning mellom USA og Israel

Tirsdag kveld benektet en regjeringskilde rapporter om at det har oppstått spenning mellom USA og Israel etter amerikanernes byggestansforslag. Det har vært meldt at Obama-administrasjonen har sendt et brev til statsminister Benjamin Netanyahu, der man trekker seg fra løftet om å gi Israel insentiver i bytte mot en tre måneders byggestans. – Statsminister Netanyahu står fast på de tingene som er avgjørende for Israels sikkerhet og våre diplomatiske interesser, forklarer kilden. – Dersom vi mottar et brev som inneholder alle disse komponentene som vi ble enige med utenriksminister Hillary Clinton om, så vil statsministeren presentere det for regjeringen med stor overbevisning. For han er overbevist om at dette er det rette å gjøre for staten Israel. Dersom ting som er avgjørende for staten Israels sikkerhet og interesser ikke blir gitt, så vil han heller ikke presentere forslaget for regjeringen. Det er så enkelt som det, forklarte kilden til Ha’aretz. Den israelske regjeringen har gitt USA beskjed om at de ønsker skriftlige garantier for insentivene, før de stemmer over en forlengelse av byggestansen. Det amerikanske utenriksdepartementets talsmann Philip Crowley nektet å si noe om innholdet i avtalen som utarbeides med Israel, under en pressekonferanse tirsdag. Men han understreker at USA vil gjøre "alt vi kan" for å skape "forhold for at både palestinerne og israelerne skal ha selvtillit til å returnere til forhandlingene".


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart