Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Vi nærmer oss en byggestansavtale

Onsdag sa statsminister Benjamin Netanyahu at Israel og USA nærmer seg en avtale vedrørende en nitti dagers byggestans i bosetningene. Regjeringen i Washington vil til gjengjeld komme med en pakke insentiver. Det er denne pakken som har vært gjenstand for diskusjoner mellom israelske og amerikanske diplomater de siste dagene. I en pressemelding skriver statsministerens kontor at Netanyahu ønsker å fullføre samtalene med USA så raskt som mulig. Deretter vil han presentere planen for regjeringen. Onsdag morgen møtte Netanyahu Shas-formann Eli Yishai og hans partikollega Ariel Attias for å overbevise dem om å støtte avtalen. Shas-ministrene har tidligere lovet at de vil avstå fra å stemme over saken i regjeringen, dersom byggestansen ikke rammer Øst-Jerusalem. Det er imidlertid fortsatt uklart om en byggestans i Israels hovedstad vil være en del av avtalen med amerikanerne, melder Ha’aretz.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart