Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

USA vil likevel gi skriftlige garantier

USA sa fredag at de likevel er villige til å gi Israel skriftlige garantier i forhold til en byggestansavtale med Israel. Men de nekter å kommentere hva innholdet i en slik skriftlig garanti vil være, skriver Yedioth Aharonoth. – Vi fortsetter våre diskusjoner med israelerne. Om det trengs at vi gir dem noen garantier skriftlig er vi forberedt på å gjøre det, sa utenriksdepartementets talsmann P.J. Crownley. Israel har ennå ikke mottatt de skriftlige garantiene som statsminister Benjamin Netanyahu sa i forrige uke at han hadde fått muntlig. Amerikanerne skal likevel ikke være villige til å gi alle de garantiene som Likud-lederen har lovet enkelte politikere i sin regjering.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart