Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Amerikanerne ønsker «israelsk» flysikkerhet

En debatt har løpt i USA de siste dagene om landet skal ta i bruk de sikkerhetstiltakene man har på Ben Gurion flyplass i Tel Aviv. Ønskene kommer som følge av kraftig kritikk mot de sikkerhetsmetodene landet nå bruker, hvor man kan risikere å bli kroppsvisitert på intime områder. Nå har Utahs delegat i Representantenes hus, Jason Chaffetz, bedt om en granskning av metodene brukt av de amerikanske transportsikkerhetsmyndighetene. Han ønsker vurdering av alternative metoder som narkotikahunder og avanserte scanningsystemer av bagasjen. Samtidig mener Chaffetz landet må vurdere å profilere de reisende etter oppførsel. Amerikanske myndigheter har tidligere lagt ned veto mot bruk av sikkerhetssystemet man bruker på Ben Gurion. Tanken har vært at det i for stor grad mistenkeliggjør enkeltgrupper, som muslimer og arabere. I en undersøkelse gjennomført for Washington Post kommer det fram at rundt 70 prosent av amerikanerne ønsker at USA skal adoptere det israelske profileringssystemet.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart