Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Fortsatt ingen busser i Tel Aviv sabbatskvelden

Flere og flere unge israelere havner i bilulykker på sabbatsnatten på vei hjem etter å ha festet. Av den grunn har flertallet i kommunestyret i Tel Aviv vedtatt at enkelte busslinjer skal operere også på sabbatskveldene, for å kjøre ungdommene fra utestedet og hjem igjen. Men ordføreren i byen, Ron Huldai, har lagt ned veto mot vedtaket. Han har nemlig signert en koalisjonsavtale med den ultra-ortodokse fraksjonen som stadfester at det ikke vil bli noen endring i "status quo". Selv er han imidlertid for ordningen. Et av argumentene brukt for å overbevise de ultra-ortodokse om å støtte busser, og dermed arbeid, på sabbaten har vært at det vil redde liv. I jødedommen er nemlig det eneste som kan oppheve hvilen under sabbaten at det fremmer liv og hindrer død.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart