Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Hariri: – Netanyahu har ingen tro på fred

Libanons statsminister Saad Hariri hevder sin israelske kollega Benjamin Netanyahu ikke er villig til å forhandle om fred. Det sier han i et intervju med Washington Post. Hariri hevder Netanyahu raserer Oslo-avtalen og at han egentlig ikke har særlig tro på en fredelig løsning på konflikten.
– Det finnes intet lederskap i Israel. På et tidspunkt hadde du statsminister Yitzhak Rabin som ønsket fred. Det var han som trodde på fred i regionen, men Netanyahu tror ikke på fred. Han er den som ødela Oslo-avtalene. Han er den som er villig til å ikke snakke om fred i regionen, påstår Hariri i intervjuet publisert torsdag.
– Han løfter fram sikkerhetssaken som basisen i hele hans plattform. Men du vil bare få sikkerhet når du har fred. Dersom du har fred basert på en omfattende avtale mellom palestinerne og israelerne, mellom syrerne og israelerne og den arabiske verden, og en del av den er Libanon, ja, da vil du få fred, fortsetter han.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart