Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Olmert raser over Netanyahus «byggestansnekt»

Tidligere statsminister Ehud Olmert gikk torsdag til verbalt offentlig angrep på nåværende statsminister Benjamin Netanyahu. Olmert mener sin etterfølger bør akseptere USAs forslag til byggestansavtale for bosetningene på Vestbredden. Han mener Netanyahu og USAs president Barack Obama kaster bort verdifull tid på å diskutere "marginale" spørsmål. Etter at Olmert gikk av har han bekreftet at han i sin tid gav PA-president Mahmoud Abbas et svært omfattende fredtilbud. Han tilbød nesten hele Vestbredden, samt at palestinerne skulle bytte inn de siste områdene som Israel ville beholde med områder fra Israel. De arabiske nabolagene i Øst-Jerusalem ville også havnet under PAs kontroll. Abbas takket på sin side nei til forslaget.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart