Erdogan vinner Gaddafis «menneskerettighetspris»

Årets Muammar Gadaffis "menneskerettighetspris" vil bli gitt til Tyrkias statsminister Recep Tayyip Erdogan, melder Yedioth Aharonoth. Erdogan vil motta prisen når han gjester Libya i neste uke. Han ble informert om prisen under sitt nylige statsbesøk i Libanon. Erdogan reiser til Libya for å delta i en konferanse for afrikanske land og EU. Den 29. november vil han få overrakt den omstridte prisen av den libyske statslederen Gaddafi selv. Tidligere vinnere av prisen er blant annet Sør-Afrikas tidligere president Nelson Mandela, samt omstridte navn som Cubas president Fidel Castro og hans kollega Hugo Chavez fra Venezuela.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart