Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Mossad anklaget for å stå bak opprør i Egypt

Formann for Egypts folkeforsamlings utenrikskomité, Mostafa El Feki, beskyldte torsdag den israelske etterretningsorganisasjonen Mossad for å stå bak et opprør i landet mellom koptiske kristne og muslimer. Egypts sikkerhetsstyrker har måttet blande seg inn etter en rekke hendelser som har oppstått mellom gruppene. Blant annet ble èn mann drept og titalls andre såret da kopterne braket sammen med politiet onsdag i Kairo. Protestene skal ha oppstått fordi lokalmyndighetene trakk tilbake byggeløyvet for en ny bygning ved siden av en kirke i byen. – Det er nesten helt sikkert at Mossad er involvert i hendelsene. Staten står overfor farlige hendelser som ikke kunne lyktes uten ekstern innblanding med Israel i front, hevdet El Feki under et foredrag ved et universitet. Den koptiske minoriteten i Egypt blir diskriminert av det muslimske flertallet.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart