Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Netanyahu vil ha Tamir Pardo som ny Mossad-sjef

Statsminister Benjamin Netanyahu har utpekt Tamir Pardo (bildet) som Meir Dagans etterfølger i etterretningsorganisasjonen Mossad. Utnevnelsen må formelt godkjennes av komiteen som vurderer ansettelser til lederstillinger i det offentlige. Pardo har gjort karriere i det israelske forsvaret og siden 30 år i Mossad. I sin ungdom tjenestegjorde han i kommandoavdelingen Sayeret Matkal, sammen med Netanyahus eldre bror Yoni Netanyahu. I Mossad var han nestleder og operasjonsansvarlig da han trakk seg foreløpig tilbake i år 2009. Også forsvarsminister Ehud Barak støtter utnevnelsen av Pardo. – Jeg har kjent Pardo i mange år, fra ulike operasjoner hvor vi samarbeidet. Pardo er en svært erfaren ekspert, og passer veldig godt i stillingen som Mossad-sjef, mener Barak. Ha’aretz-journalist Yossi Melman, som følger Mossad tett, tror utnevnelsen vil bli godt mottatt i organisasjonen.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart