Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Netanyahu «baksnakket» Olmert

De siste Wikileaks-lekkasjene avslører at nåværende statsminister Benjamin Netanyahu gikk til verbalt angrep på sin forgjenger Ehud Olmert under et møte med USAs ambassadør Richard Jones og en amerikansk kongressmann i 2007. Daværende opposisjonsleder Netanyahu kritiserte statsministeren for sin håndtering av Libanon-krigen. Han hevdet Olmert "førte tropper rett innenfor Hizbollah-geværenes rekkevidde" og at dette var "idiotisk". Olmert-regjeringen "manglet evne til militær manøvrering", fortsatte Netanyahu. – Dersom Olmert hadde mobilisert reservestyrkene innen ti dager, tatt kontroll over landområder, ødelagt Hizbollah i Sør-Libanon og så trukket seg ut, ville han vært en krigshelt i dag, hevdet Netanyahu. Israel mistet 121 soldater og 44 sivile under krigen. Netanyahu påstod at Olmert var alt for redd for militære tap og at dette førte til høyere sivile tap enn nødvendig. De som har fulgt med i israelske medier vil være godt kjent med slik kritikk etter Den andre Libanon-krigen uten å måtte bruke Wikileaks som kilde.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart