Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Abu Ein: – Evakuerte palestinske fanger alt for sent med vilje

Israel brukte med vilje lang tid på å evakuere palestinske fanger fra Damon-fengslet i Nord-Israel, da storbrannen brøt ut. De er overhode ikke bekymret for palestinske liv, hevdet visefengselsminister Ziyad Abu Ein i de palestinske selvstyremyndighetene i et intervju på PA TV torsdag 2. desember.
TV-vert: – Sitter du på informasjon vedrørende den treige evakueringen av kvinnelige fanger fra det israelske fengslet, eller brukte de bare god tid og skapte en forsinkelse?
Abu Ein: – Ja, de skapte en forsinkelse og våre [palestinske] fanger ble satt i fare. Hadde det ikke oppholdt seg israelske kriminelle eller jødiske fanger i dette bestemte fengslet hadde evakueringen gått ennå tregere […] Dersom, gud forby, denne brannen hadde brutt ut i fengslene i Negev, Nafha eller Be’er Sheba (hvor det kun er palestinske fanger) ville det vært en ennå større fare. Men det at flere hundre israelske fanger befant seg i fengslet (Damon) sørget for at flammene ble stanset og fangene ble evakuert. Men det skjedde fortsatt veldig sent, sa Abu Ein.
Da Karmel-brannen brøt ut i Nord-Israel tidligere samme dag ble 40 israelske fangepersonell drept da de var på vei til Damon-fengslet for å evakuere fangene.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart