Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Haiangrep skaper ny blodløgn i Egypt

En rekke haiangrep på mennesker utenfor den egyptiske turistbyen Sharm el-Sheik har ført til spekulasjoner over hva som forårsaker dette, melder Yedioth Aharonoth. Som vanlig, når de arabiske nabolandene har problemer, blir pekefingeren rettet mot Israel. I Egypt går ryktene om at den israelske etterretningsorganisasjonen Mossad har utplassert haien for å skremme turister fra Egypt. Guvernør for Sinai, Mohamed Abdel Fadil Shousha, nekter å utelukke noe som helst, når etterforskningen over hendelsene nå starter. – Det som har blitt sagt om at Mossad kaster dødelige haier i sjøen for å ramme turismen i Egypt er ikke helt på viddene. Men det er nødt å bekreftes, skal han ha sagt. Det finnes langt mer sannsynlige forklaringer. – Denne haien i Sharm el-Sheikh er bestukket med sauekjøtt, for å lokke den inn mot land. Denne haiarten liker seg egentlig best langt til havs. Dessuten er haien primært fiskespiser, og spiser ikke pattedyr. Her har man altså vent haien til å spise denne typen mat, og lokka den inn til land, sier zoolog Petter Bøckman ved Naturhistorisk museum til Nrk.no. – Det er som å si «kjære hai, kom og spis oss», legger han til. – Hvis det er noen som skal spikres opp etter veggen her, så er det turistsjefen i Sharm el-Sheihk, mener Bøckman.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart