Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Hizbollah-raketter kan nå Tel Aviv

Nye amerikanske dokumenter som er frigjort av Wikileaks avdekker mer om samarbeidet mellom Israel og USA i å stanse våpensmugling til Hizbollah og Hamas. I et dokument fra februar 2010 gir utenriksminister Hilllary Clinton kritikk til Syrias president Bashar Assad for å ha solgt våpen til den libanesiske terrorgruppen Hizbollah, kun en uke etter at Assad forsikret at dette ville han ikke gjøre. – Under vårt møte sist uke ble det presisert at Syria ikke gir nye våpen til libanesiske Hizbollah. Vi er imidlertid klar over at Syria nå forsøker å overføre raketter til Hizbollah. Jeg må understreke at dette er en aktivitet som min regjering ser med stor bekymring på, og vi advarer deg på det sterkeste mot en slik opptrapping, skriver Clinton. Ifølge en kilde til den amerikanske avisen, har Hizbollah 50.000 raketter, inkludert 40-50 Fatah-110 raketter og ti Scud-D raketter. Begge rakett-typene kan nå nesten alle viktige mål i Israel, inkludert Tel Aviv.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart