Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Krisen mellom Israel og Tyrkia kan snart være over

I forhandlinger mellom Israel og Tyrkia ser partene ut til å komme til enighet om en avtale som vil gjøre slutt på den diplomatiske krisen. Den israelske diplomaten Yosef Ciechanover har hatt to møter med sin tyrkiske kollega Feridun Sinirliogu. Samtalene dreide seg om å formulere en avtale som gjør at Israel vil beklage dødsfallene til de tyrkiske aktivistene ombord på Mavi Marmara. De vil også kompensere de etterlatte familiene, melder Ha’aretz. En europeiske diplomat sier det vanskeligste spørsmålet er unnskyldningen, som også er problematisk rent juridisk. Derfor forsøker man å bli enige om en formulering som gjør at Tyrkias statsminister Recep Tayyip Erdogan kan si at han har fått unnskyldningen han trenger, samtidig som formuleringen er såpass vag at statsminister Benjamin Netanyahu kan argumentere internt i Israel for at det ikke var noen unnskyldning. Det gjenstår å se om en avtale blir ferdig forhandlet, og om statslederne vil akseptere den.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart