Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Lieberman gir arabiske ledere ansvaret

Lederskapet til de israelske araberne er selv skyld i den økende graden av fiendtlighet israelske jøder har mot sine arabiske medborgere. Det hevdet Israels utenriksminister Avigdor Lieberman onsdag. Lieberman uttaler seg etter den årlige målingen til Israel Democratic Institute, som viser at 53 prosent av de israelske jødene ønsker å oppmuntre arabere til å emmigrere. – De som er ansvarlige for disse resultatene er dem som, i 2010 – i Israel – løfter opp portretter av Hassan Nasrallah og roper ut sin støtte til Hizbollah, dem som støtter Hamas og står med Hamas mot Israel – som [Balads Knesset-representant] Hanin Zuabi, som reiste sammen med de mest anti-israelske skipet vi kjenner til, sa Lieberman. Skipet han refererer til er Mavi Marmara, som ble bordet av israelske styrker i slutten av mai. – Enkelte blant det intellektuelle lederskapet spionerer også for Hizbollah. Jeg snakker om Amir Makhoul. Hver eneste dag kommer det nyheter om nye manifestasjoner av hat mot Israel, om aktivt samarbeid med Israels fiender, forklarte Lieberman.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart