Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

USA fordømmer Taha-uttalelse om at Vestmuren «ikke er jødisk»

Viseinformasjonsminister for PA, Al-Mutawakil Taha, sa onsdag i forrige uke at Vestmuren (også kalt Klagemuren) overhode ikke er jødisk og at det kun er "islamsk toleranse" som gjør at jødene får be der. Stedet er av jødene selv regnet som det helligste stedet på jorden, siden det utgjør en av murveggene rundt platået som det jødiske tempelet stod på fram til år 70 e.Kr. Derfor ble påstandene møtt av høylytte protester fra Israel i forrige uke. Tirsdag denne uken fordømte også USA Tahas uttalelser. – Vi har hele tiden understreket for PAs lederskap nødvendigheten av å konsekvent kjempe mot alle former for delegitimering av Israel, inkludert fornektelsen av jødenes historiske tliknytning til landet, sa en talsmann for det amerikanske utenriksdepartementet. – Vi fordømmer på det sterkeste disse kommentarene og avviser dem som faktamessig ukorrekte, insensitive og svært provokative, fortsatte han.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart