Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Saudi Arabia ville bekjempe Hizbollah

Saudi Arabia foreslo å opprette en internasjonal hærstyrke som skulle bekjempe Hizbollah i Libanon, med hjelp fra USA. Det avslører et nytt gradert diplomatisk dokument sluppet til pressen. I et møte med USAs ambassadør i Irak David Satterfield i mai 2008, sa utenriksminister Saud al-Faisal at en "sikkerhetsmessig respons" var nødvendig. Dette for å takle "den militære utfordringen" som den shiamuslimske terrorgruppen utgjør i Beirut, med støtte fra Iran. Den saudiarabiske prinsen hevdet at dersom Hizbollah gjennomfører et statskupp i Libanon kan det bety at Iran tar over makten i landet på lengre sikt. En arabisk sikkerhetsstyrke ville kunne skape og bevare orden i Beirut, siden den libanesiske hæren "er for svak til å takle mer press". Den ville også kunne samarbeide med UNIFIL-styrkene i Sør-Libanon. Det graderte dokumentet er et brev USAs ambassade i Riyadh sendte hjem for å informere om møtet med al-Faisal.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart