Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Barak og Lieberman vil ikke si «unnskyld» til Tyrkia

Tyrkias statsminister Recep Tayyip Erdogan ønsker å normalisere det anstrengte forholdet til Israel før det nasjonale valget i landet i juni 2011. Hans krav er at Israel beklager at tyrkiske aktivister ble drept under bordingen av Mavi Marmara-skipet i mai, og utbetaler erstatning til ofrene. En kilde som gjengis av den tyrkiske avisen Today’s Zaman forklarer at statsminister Benjamin Netanyahu også er interessert i en normalisering. Men utenriksminister Avigdor Lieberman og forsvarsminister Ehud Barak nekter å be om unnskyldning for hendelsen. Ogås ifølge andre kilder skal det være interne stridigheter i den israelske regjeringen som nå hindrer avtalen i å bli underskrevet. Ledelsen i IDF skal også ha uttrykt sin motstand mot å gi etter for tyrkiske krav, selv om de ikke er uenige i at det bør utbetales erstatning til de etterlatte. Det pågår for øyeblikket forhandlinger mellom tyrkiske og israelske diplomater om å komme til enighet om et utkast til en slik beklagelse. Man er blant annet uenige om bruken av ordet "unnskyldning", som Israel ikke vil gå med på.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart