Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Fischer årets økonomipersonlighet

MIFF forsøkte å fjerne feil fra skolebok – ble dømt av retten til å betale saksomkostninger. Les mer.

Den israelske finansavisen Globes har kåret sentralbanksjef Stanley Fischer til årets økonomipersonlighet i Israel. Fischer ble overrakt prisen under en tilstelning ved Globes’ finanskonferanse for Israel lørdag. I sin takketale sa vinneren at Israels økonomi har klart seg så bra gjennom finanskrisen, takket være arbeidet som har vært gjort med å sikre landets økonomiske infrastruktur opp igjennom årene. Fischer har i år mottatt en rekke internasjonale priser for sin håndtering av finanskrisen i Israel. Blant annet kåret magasinet Euromoney i oktober ham til årets beste sentralbanksjef i verden.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart