Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Livni: – Israel burde akseptert byggestansforslag

Søndag deltok PA-statsminister Salaam Fayyad og opposisjonsleder i Knesset, Tzipi Livni, i et felles fjernsynsintervju med CNNs Christiane Amanpour. Der uttalte Livni at statsminister Benjamin Netanyahu burde akseptert USAs forslag om forlengelse av byggestansen i bosetningene. I bytte mot dette skulle Israel motta ulike insentiver, blant annet tjue toppmoderne jagerfly.
– I valget mellom å bygge flere bygninger eller å skape fred, velger jeg fred. Jeg tror at en fredsavtale mellom Israel og palestinerne er i Israels interesse. Det er ikke snakk om en «tjeneste» til president Obama. Israel er nødt til å ta slike beslutninger for å kunne leve i fred, forklarte Kadima-lederen.
Hun gav også den sittende regjeringen skylden i at fredssamtalene med palestinerne har brutt sammen.
– Den nåværende koalisjonen er Netanyahus valg. Mine syn på fredsprosessen og nødvendigheten av å oppnå fred er annerledes enn holdningene i koalisjonen. Jeg har tilbudt Netanyahu mange ganger å skape en helt annen regjering som ikke bare kan snakke om to stater for to folk, men som også kan omskape dette til en fredsavtale med palestinerne. Dessverre valgte han å beholde den regjeringen han har, sa Livni.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart