Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

EU legger press på Israel for byggestans

Utenriksministrene i EU beklager at den israelske regjering ikke har gått med på å forlenge byggestans i bosetningene på Vestbredden. Mandag erklærte de seg også uenige med USA, som har bestemt seg for å gi opp å få på plass en slik avtale. Israel avviste en pakke som ble framforhandlet av USAs utenriksminister Hillary Clinton og statsminister Benjamin Netanyahu fordi president Barack Obama ikke ville gi de amerikanske garantiene skriftlig. – Vårt syn på bosetninger, inkludert Øst-Jerusalem, er klar: De er ulovlige etter internasjonal lov og er et hinder for fred, heter det i presseuttalelsen etter utenriksministermøtet i Brüssel. EU ber også Israel åpne grensene mot Gaza-stripen for varer i enda sterkere grad enn de har gjort til nå.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart