Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Yishai får ikke granskningsstøtte i Knesset

Knessets kontrollkomité vil etter all sannsynlighet stemme ned innenriksminister Eli Yishais forslag om å sette opp en granskningskomité som kan etterforske Karmel-brannen. Komiteens formann Yoel Hasson har tidligere ivret for granskningskomité, nå er det imidlertid usikker på om han vil bringe saken fram for avstemming tirsdag, når kontrollkomiteen skal drøfte riksrevisorens rapport vedrørende brannen. Regjeringen har drevet intens lobbyvirksomhet imot sin egen ministers ønsker i denne saken. Yishai håper en slik granskningskomité vil kunne frikjenne ham for alle feil han har blitt anklaget for å ha gjort som ansvarlig for brannvesenet. Han hevder selv å ha advart i årevis om at de får for lite midler til å kunne ha kontroll under nasjonale brannkriser, som den landet var vitne til sist uke. Statsminister Benjamin Netanyahu og de fleste andre ministrene i regjeringen mener en ytterligere granskning av brannen må vente, og at regjeringen nå heller må konsentrere seg om å gjenoppbygge Nord-Israel.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart