Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Israelske spionkameraer avslørt i Libanon

– Israel er tydeligvis ikke fornøyd med bare spioner og fotografering fra luften, sa Hizbollah-leder Hassan Nasrallah i en fjernsynssendt tale onsdag ettermiddag. Tidligere på dagen oppdaget den libanesiske hæren det de mener er israelske spionkameraer i fjellområdene rundt hovedstaden Beirut. – Jeg takker mine brødre i den libanesiske hæren som har arbeidet siden morgenen i snøen for å avvikle disse kameraene, la Nasrallah til. – Statsminister Benjamin Netanyahu, utenriksminister Avigdor Lieberman og resten av israelerne er ikke interessert i forhandlinger med palestinerne, eller med Damaskus og Beirut. De ønsker å fortsette og bygge bosetninger og nekte palestinerne deres naturlige rettigheter, hevdet han i talen. Ifølge Nasrallah foretrekker Israel status quo, selv om også det er farlig for den jødiske staten fordi den "gir fiendene en sjanse til å forberede seg til neste konflikt under komfortable forhold".

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart