Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Netanyahus tålmodighet med Abbas er ute

Ifølge et nytt dokument offentliggjort av Wikileaks holder statsminister Benjamin Netanyahus tålmodighet med PA-president Mahmoud Abbas på å være slutt. I et notat sendt til Washington av USAs ambassade i Tel Aviv i desember 2009 blir Netanyahus medarbeider Ron Dermer sitert på å ha sagt at Israel ikke har noen fredspartner. – Netanyahu har gjort en rekke tiltak for å få i gang fredsprosessen med palestinerne uten å lykkes. Som et resultat av dette er Netanyahus tålmodighet slutt, skal Dermer ha uttalt i et møte med amerikanske diplomater. Observatører i Midtøsten trengte neppe Wikileaks for å forstå dette. Noen av årsakene til at Netanyahus tålmodighet er slutt, finner du på temasiden Hvorfor israelere flest har liten tro på fred.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart