Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Lieberman arbeider med ”plan B” for fredsforhandlinger

Utenriksminister Avigdor Lieberman arbeider med en plan for en midlertidig avtale med palestinerne, skriver Ha’aretz. Han skal ha presentert hovedtankene bak ideen for statsminister Benjamin Netanyahu og vil snart gi ham en mer detaljert beskrivelse. Han håper den skal bli godkjent av forumet bestående av de sju viktigste ministrene i regjeringen og bli Israels offisielle politikk. Denne ”plan B”, som han selv kaller den, skal ha som mål å forhindre politisk stagnasjon i forhandlingene med palestinerne. Samtidig tror Lieberman den vil bringe fredsprosessen ”ned på jorden igjen”. Ministeren mener det vil bli umulig å få til en endelig fredsavtale de nærmeste årene, på grunn av store uenigheter mellom partene i viktige spørsmål. – Selv om vi tilbød palestinerne Tel Aviv og å trekke oss tilbake til 1967-grensene ville de funnet en grunn til ikke å signere en fredsavtale […] PA er en ikke-legitim organisasjon som ikke avholder valg. Vi kan ikke oppnå en sluttstatusavtale med dem, forklarer han. Dermed blir en midlertidig avtale det eneste fornuftige, mener Lieberman.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart