Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Fotballegende døde

Den israelske fotballegenden Avi Cohen ble tirsdag erklært hjernedød etter at 54-åringen ble kritisk skadet i en bilulykke i Ramat Gan 20. desember. Onsdag ble han meldt død. Cohen regnes som en av de aller største israelske fotballspillerne i historien. Han begynte sin karriere i Maccabi Tel Aviv i 1975. Fire år senere gikk han til Liverpool for 5 millioner kroner og ble den første israeleren som spilte i England. Den tradisjonsrike klubben var på denne tiden totalt dominerende både nasjonalt og kontinentalt. Hans datter Tamir takket tirsdag det israelske folk for støtten i den vanskelige tiden familien nå har vært igjennom.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart