Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Netanyahu: – Israel aksepterte byggestans

– Israel var villige til å forlenge byggestansen på Vestbredden, slo statsminister Benjamin Netanyahu fast mandag. Likud-lederen hevdet at regjeringen sa seg villige til å snu i saken, «men til slutt fant USA med rette ut at de ikke vil gå mer i den retningen, og heller bestemte seg for å forsøke og bygge broer i samtalene slik at vi får diskutert kjernesakene».
Netanyahu møtte utenriks- og forsvarskomiteen i Knesset på formiddagen, og uttrykte:
– Vi gjorde alt, inkludert å implementere en ni måneders byggestans. Og da palestinerne endelig kom i høygir på slutten av byggestansen, var det første temaet de frontet en ny byggestans på tre måneder. Sannheten er at Israel var forberedt på å utvide byggestansen, på tross av rapporter om det motsatte, sa Netanyahu.
– USA hevdet at dette ikke ville føre til en positiv situasjon på bakken, men heller en endeløs rekke av byggestans på byggestans. Likevel godtok jeg det, la han til.
Netanyahu gav palestinerne skylden for at forhandlingene nå har stanset opp.
– Ingen koalisjonsavtale vil stanse fredsprosessen. Fra den dagen jeg etablerte regjeringen inviterte jeg Abbas [til forhandlinger], men fikk ingen respons […] Vi tok mange tiltak for å fremme prosessen, mens palestinerne ikke har beveget seg én tomme, sa Netanyahu.
Statsministeren forklarte også at landet er klare til å gå inn i forhandlinger med Syria, men at Damaskus gjør det vanskelig fordi syrerne «krever alt på forhånd».


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart