Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Lieberman inviterer tyrkisk kollega til Israel

Ti dager er gått siden utenriksminister Avigdor Lieberman anklagde sin tyrkiske kollega Ahmet Davutoglu for å spre løgner om Israel. Torsdag, i en kommentarartikkel i Jerusalem Post, inviterer han Davutoglu til Jerusalem.
– Vi ønsker å komme tilbake til den sanne og ærlige dialogen med Tyrkia. Jeg inviterer min kollega, utenriksminister Davutoglu, til Jerusalem, eller hvilket som helst annet sted, der vi kan diskutere alle sakene som er relevante både for nasjonene og regionen, skrev Lieberman.
– Allierte kan ha sine uenigheter. Det er hvordan vi lever med våre uenigheter som er et sant tegn på vennskap, la han til.
Tyrkias ambassadør ble tilbakekalt etter israelske soldater bordet Mavi Marmara på vei mot Gaza-stripen i mai 2010. Tyrkia krever en unnskyldning for hendelsen, noe den israelske regjeringen ikke er villig til å gi. Lieberman ønsket heller ikke at hans artikkel skulle bli mistolket som et ønske om å kunne komme med en unnskyldning til Davutoglu.
– Israel nekter å være målskive og kommer til å reagere, som enhver annen suveren nasjon, mot slike fornærmelser og slikt misbruk, forklarte den israelske utenriksminsteren.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart