Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

FN er ikke stedet å løse israelsk-palestinsk konflikt

Hillary Clinton sa søndag at hun ønsker mer støtte til regjeringen i Irak fra de arabiske landene, samt mer støtte til de palestinske selvstyremyndighetene. Den amerikanske utenriksministeren er på rundtur i den arabiske verden og besøkte Saudi Arabia, De forente arabiske emirater, Oman og Qatar.
USA forsøker for øyeblikket å få startet opp igjen fredsforhandlingene mellom Israel og palestinerne og ønsker større bidrag og flere giverland til palestinerne. Clinton ønsker at PAs arbeid med å bygge opp infrastruktur og statlige institusjoner skal fortsette. Men selv mener hun FN ikke er veien å gå for palestinerne, som ønsker Sikkerhetsrådets godkjennelse av en palestinsk stat uten å gå veien om forhandlinger med Israel.
– Vi tror fortsatt at New York ikke er veien å gå for og løse den langvarige konflikten og de uløste sakene mellom israelerne og palestinerne. Vi tror ikke at det er en tjenlig retning å gå for palestinerne eller noen andre, sier Clinton.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart