Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Regjeringen godkjente plan for ultraortodokse i IDF

På det ukentlige regjeringsmøtet søndag ble statsminister Benjamin Netanyahus reformforslag for å få flere ultraortodokse i militærtjeneste godkjent. Innen fem år skal antallet ultraortodokse som tar på seg IDF-uniform være doblet, i forhold til dagens tall. Tjuetre ministre støttet planen, to avsto fra å stemme og én – minoritetsminister Avishay Braverman – stemte imot.
– Dette er en revolusjon med vidtrekkende effekt når det gjelder integreringen av ultraortodokse i samfunnet, i økonomien og i delingen av den nasjonale byrden, sa en fornøyd Netanyahu etter avstemningen.
Senere på dagen sa statsministeren:
– Vi tillater ikke at en stadig større prosentdel av det israelske samfunnet unnslipper militærtjenesten under mottoet «Toraen er mitt yrke». Staten Israel vil ikke kunne tåle utviklingen. Derfor tok jeg fram forslaget om de forandringene som ble vedtatt i dag, så vi kan begynne å snu denne utviklingen, sa Netanyahu.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart