Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

PA lar aldri en mulighet gå forbi til å la en mulighet gå forbi

Jeg hater klisjeer. Jeg prøver å unngå dem så mye som mulig. Men denne klisjeen må jeg bruke, fordi det er så viktig å si det: Palestinerne lar aldri en mulighet gå forbi til å la en mulighet gå forbi, sa statsminister Benjamin Netanyahu under sin årlige konferanse med utenlandsk presse. Han hevdet det nå begynner å bli klart hvem som «seriøst ønsker fred i regionen».
Netanyahu understreket at Israel har tatt en rekke steg for å få fart på forhandlingene med palestinerne igjen. Blant annet tilbød regjeringen USA å stanse byggingen i bosetningene 90 dager til, men amerikanerne ønsket å føre fredsprosessen videre på andre måter.
– Det som forhindrer nye fredsforhandlinger er at palestinerne gjør alt i sin makt for å unngå dem. Det er den enkle sannheten, sa Netanyahu.
Da statsministeren ble spurt om rakettene som stadig hyppigere regner ned over israelsk territorium, advarte han Hamas og andre terrorgrupper på Gaza-stripen.
– De som skyter raketter og granater på Israel gjør en stor feil når de setter vår vilje til å forsvare vårt folk på prøve. Jeg tror de vil gjøre en fryktelig, fryktelig feil, sa Likud-lederen.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart