Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Iran beordret Hariri-drap

Den amerikanske nettavisen Newsmax har intervjuet kilder med innsikt i etterforskningen av drapet på daværende statsminister i Libanon, Rafik Hariri, i 2005. Kildene hevder FNs menneskerettighetsdomstol vil sikte Irans øverste leder Ayatollah Khamenei for å ha beordret mordet. De vil legge fram beviser som knytter selve handlingen til Irans Quds-styrker og den libanesiske terrorbevegelsen Hizbollah.
Ordren om å utføre drapet skal ha blitt gitt til daværende øverstkommanderende i Hizbollah, Imad Mughniyeh, av Quds-sjef Qassem Suleymani. Deretter skal Mugniyeh og hans svoger Mustafa Badr al-Dine ha satt sammen teamet som utførte oppdraget. Også Syrias president Bashar Assad og hans svoger, Assef Shawkat, skal ha vært viktige brikker i saken.
Hizbollah felte for få dager siden den libanesiske regjeringen, som protest mot lekkasjer fra den internasjonale etterforskningen de siste ukene. Den shia-muslimske gruppen, med tette bånd til ayatollah-regimet i Teheran, frykter at deres toppledere kan bli siktet i saken.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart