Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Nasrallah: – USA og Israel ødela Hariri-regjering

Libanon kan være på vei mot en ny borgerkrig, hevdet Hizbollah-leder Hassan Nasrallah i en tale søndag. Dagen før en internasjonal domstol trolig vil sikte medlemmer av organisasjonen i drapet på tidligere statsminister Rafik Hariri i 2005, hevdet Nasrallah at Israel og USA står bak etterforskningen i saken. Han hevdet også at Hariris sønn og nåværende statsminister Sa’ad Hariri trakk seg fra en avtale med Hizbollah.
– Vi hadde en avtale om å trekke de libanesiske dommerne, stanse libanesisk pengestøtte til domstolen og avbryte avtalen mellom Libanon og domstolen, sa Nasrallah.
– Hariri reiste til USA for å sluttføre avtalen. Men uten forvarsel sa han «sorry, men vi kan ikke gjøre det». Vi ble informert om at innsatsen til slutt hadde stanset, uten forvarsel. Hvem er det som stanset denne prosessen, spør han ironisk.
– Det er klart at USA og Israel var imot disse planene [om å protestere mot domstolen] i utgangspunktet, la Nasrallah til.
Hizbollah-lederen mener det var opplagt israelernes og amerikanernes feil, siden de skal ha innrømmet forsøk på å komme til enighet med Hariri i saken. Han gjentok sine påstander om at det var israelsk etterretning som stod bak drapet på Rafik Hariri i 2005.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart