Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Ha’atzmaut-ministre forfremmet i regjeringen

Fredag kveld trakk industri-, handels- og arbeidsminister Binyamin Ben-Eliezer seg fra regjeringen. Dermed er alle Arbeiderpartiets ministre ut av Netanyahus koalisjon. De to som gav seg tidligere på dagen var velferds- og sosialminister Isaac Herzog og minoritetsminister Avishay Braverman.
Ehud Baraks nye Knesset-gruppe Ha’atzmaut, som består av avhoppere fra Ap, er i forhandlinger med Likud om hvem som skal erstatte de tre Ap-ministrene. Barak selv vil forbli forsvarsminister, mens landbruksminister Shalom Simhon blir forfremmet til å overta Ben-Eliezers jobb. Sistnevntes viseminister, Orit Noked, erstatter Simhon som landbruksminister.
Viseforsvarsminister Matan Vilnai vil beholde sin jobb, samtidig som han blir forfremmet til minoritetsminister. Knesset-medlem Einat Wolf vil bli leder for Ha’atzmauts parlamentsgruppe, samtidig som hun overtar vervet som leder for Knessets utdanningskomité i flere måneder framover.
Shas skal ha bedt om å motta velferds- og sosialporteføljene, men Netanyahu ønsker å gi denne til en Likud-minister uten portefølje, viseminister eller et vanlig Knesset-medlem som viser seg verdig til det.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart