Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

USA ble oppfordret til å «sabotere» for Iran

USA ble oppfordret av tyske eksperter til å «sabotere» Irans atomfasiliteter «i hemmelighet», heller enn å angripe militært, ifølge et dokument sendt fra deres ambassade i Berlin. Det klassifiserte notatet ble skrevet av ambassadør Philip Murphy i januar for ett år siden, og er offentliggjort av Wikileaks.
Ifølge Murphy anbefalte Tysklands Institutt for sikkerhet og internasjonale saker tiltak som «uforklarlige eksplosjoner, uhell, datahacking og så videre». Dette mente tyskerne ville være mer effektivt enn et militært angrep, med mye mindre katastrofale virkninger.
Dokumentet blir offentliggjort kort tid etter New York Times avslørte at Israel har testet dataormen Stuxnet i systemet til sin atomreaktor Dimona. Denne ormen skal ha vært et felles amerikansk-israelsk prosjekt som avisen mener har satt tilbake Irans atomprogram med flere år.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart