Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Abbas: «Ulogisk» for Israel å absorbere fem millioner flyktninger

Det ville være «ulogisk» av palestinske myndigheter å kreve at Israel tar imot fem millioner flyktninger som del av en endelig fredsavtale, skal PA-president Mahmoud Abbas ha sagt til sine medarbeidere i mars 2008. Det avsløres i nye «palestinske dokumenter» publisert av Al-Jazeera.
Dokumentene viser at PA, i juni 2009, vurderte å akseptere «tilbakevending» for et symbolsk antall på 10.000 flyktninger.
– Når det gjelder antallet flyktninger vil det være ulogisk å be Israel absorbere fem millioner, eller bare én million. Det ville blitt slutten på Israel, skal PA-presidenten ha sagt i 2008.
Abbas skal ha fortalt PAs forhandlingsteam i mars 2009 at palestinerne kom til enighet med Ehud Olmert-regjeringen om antallet flyktninger landet skulle ta imot. Israel foreslo først å gå med på 5.000, noe PA sa var alt for lavt. Deretter foreslo de selv at 10.000 palestinere ble tatt imot av Israel hvert år i en tiårsperiode.
Al-Jazeera, i samarbeid med den britiske avisen The Guardian, har varslet at de har fått hånd om rundt 1.600 palestinske dokumenter om forhandlingene som har foregått med Israel det siste tiåret.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart