Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

PA benekter «Jerusalem-gavepakke»

Palestinske selvstyremyndigheter benekter innholdet i hemmelige «palestinske dokumenter» som Al-Jazeera publiserte mandag. Av dokumentene framgår det at PA viste fleksibilitet til å gi opp krav på store deler av Øst-Jerusalem i forhandlinger med Israel.
Dette er ikke sant, hevder Yasser Abbed Rabbo, generalsekretær i PLO. Han hevder Al-Jazeera, som finansieres av mydighetene i Qatar, systematisk forsøker å sverte de palestinske myndighetene.
– En liknende kampanje ble satt i gang mot Abu Ammar (Yassir Arafat) før Camp David. Alle er enige om at hendene som drepte Abu Amar var israelske. Det de gjorde mot Abu Amar, gjør Al-Jazeera mot Abu Mazen [Mahmoud Abbas], påstod Rabbo.
Han hevdet at Al-Jazeeras publiserte det «som ble sagt fra tid til annen som ironiske palestinske svar» og at de tok «mange ting ut av sin sammenheng».
– De fant på ting vi aldri har hørt om, sa generalsekretæren.
PA-president Mahmoud Abbas sa på sin pressekonferanse at kanalen blander det israelske og det palestinske synet på saken.
– Det man ønsker er å blande sammen. Jeg så hvordan de presenterte ting som palestinske, men de var egentlig israelske […] Derfor er dette gjort med overlegg, påstod han i Kairo.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart