Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

PA benekter «Jerusalem-gavepakke»

Palestinske selvstyremyndigheter benekter innholdet i hemmelige «palestinske dokumenter» som Al-Jazeera publiserte mandag. Av dokumentene framgår det at PA viste fleksibilitet til å gi opp krav på store deler av Øst-Jerusalem i forhandlinger med Israel.
Dette er ikke sant, hevder Yasser Abbed Rabbo, generalsekretær i PLO. Han hevder Al-Jazeera, som finansieres av mydighetene i Qatar, systematisk forsøker å sverte de palestinske myndighetene.
– En liknende kampanje ble satt i gang mot Abu Ammar (Yassir Arafat) før Camp David. Alle er enige om at hendene som drepte Abu Amar var israelske. Det de gjorde mot Abu Amar, gjør Al-Jazeera mot Abu Mazen [Mahmoud Abbas], påstod Rabbo.
Han hevdet at Al-Jazeeras publiserte det «som ble sagt fra tid til annen som ironiske palestinske svar» og at de tok «mange ting ut av sin sammenheng».
– De fant på ting vi aldri har hørt om, sa generalsekretæren.
PA-president Mahmoud Abbas sa på sin pressekonferanse at kanalen blander det israelske og det palestinske synet på saken.
– Det man ønsker er å blande sammen. Jeg så hvordan de presenterte ting som palestinske, men de var egentlig israelske […] Derfor er dette gjort med overlegg, påstod han i Kairo.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart