Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Liam Fox: – Iran kan ha atomvåpen innen 2012

Iran kan være i stand til å utvikle atomvåpen allerede neste år, sa Storbritannias utenriksminister Liam Fox mandag. Under en høring i Underhuset i London sa Fox seg uenig med den avtroppede israelske Mossad-sjefen Meir Dagan, som i et intervju ved sin avgang hevdet at Iran ikke ville kunne bygge noen atombombe før tidligst 2015.
Ifølge Fox skal ikke Vesten være for optimistiske når det gjelder Irans atomprogram. Man bør heller ta beslutninger basert på de mest pessimistiske anslagene for deres kapasitet, forklarte han.
– Vi vet fra tidligere erfaringer, ikke minst når det gjelder det som hendte i Nord-Korea, at det internasjonale samfunnet kan bli tatt på sengen dersom de tror at ting er mer rosenrøde enn de egentlig er, sa han.
– Derfor burde vi være fullstendig klare: Det er veldig mulig at Iran har atomvåpen innen 2012, hevdet Fox overfor Underhuset.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart